Vložit kód Přihlásit se

Tisková zpráva: Nominace člena horské expedice

Společnost MotivP je známá svým mladým kolektivem, který je plný elánu a sportovního nadšení. Výjimkou není ani František Hroník, který si tajně vysnil, že se stane členem expedičního týmu, který již od minulého roku úspěšně zdolává vrcholky českých hor a společně se svými klienty tak zažívají nezapomenutelné okamžiky během teambuildingového programu.

Video: Horská expedice

Stát se součástí tohoto týmu je opravdu nelehké. Kritéria pro přijetí jsou přísná a ne každý je splňuje. Kromě chuti poznávat nové věci, překonávat své hranice a mít chuť se bavit je třeba i troška fyzické kondice. A proto se František rozhodl, že své mladé kolegy překvapí a v kvalifikačním kole na nového člena dosáhne nejlepších výsledků. Bohužel však František během jednoho ze svých nočních kondičních tréninků uklouzl na ledovce a poranil si koleno. Tato událost si vyžádala krátkou hospitalizaci bez trvalých následků a nyní je František po operaci v domácí péči.

Jelikož tento úraz prozradil jeho tajný záměr - být nejvíce fyzicky zdatným členem expedice, tak za všechny členy expedičního týmu slibuji, že pro všechny budoucí expedice je František čestným členem našeho týmu!

Jana Rozmahelová
jana.rozmahelova@motivp.com